tel. č.: +421 944 35 35 96


e-mail: info-ZVNC-newhome.sk

1,5 izb. byt pri APOLLO BUSINESS CENTER s balkónom a pivnicou

Cena: 219 000,00 €
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Bratislava II
Obec:Bratislava-Ružinov
Ulica:Jarabinková
Kategória:Byty
Druh:2 izbový byt
Úžitková plocha:45 m2
Stav objektu:novostavba
Poschodie:5 / 23
Verejné parkovanie:Áno
Energ. certifikát:B
 
ID inzerátu:3117

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj dizajnový 1,5 izb. byt vo veži C v novostavbe CITYPARK RUŽINOV. Byt sa nachádza na Jarabinkovej ulici v k.ú. NIVY pri APOLLO BUSINESS CENTER a Bratislava Business Center. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2019.


UMIESTNENIE: Situovaný je na 5./23.p v polyfunkčnom dome s 3 rýchlovýťahmi (jeden z nich je nákladný).


VÝMERA: celková plocha bytu vrátane balkóna a pivnice je 44,85 m2 z toho plocha bytu je 36,97 m2 + balkón má výmeru 4,84 m2 + pivnica 3,04 m2.


ORIENTÁCIA: juhozápad do vnútrobloku so zeleňou. 


DISPOZÍCIA: chodba s 3 vstavanými skriňami, kuchyňa spojená s obývacou izbou, samostatná menšia spálňa s manž. posteľou 160 x 200 cm, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Byt sa predáva kompletne zariadený kvalitným nábytkom vyrobeným mieru a zabudovanými kvalitnými spotrebičmi zn. BOSCH (umývačkou riadu, indukčnou varnou platňou, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnkou, elektrickou rúrou, práčkou). Do spálne sú namontované posuvné dvere (nie sú ešte na foto) 


VYBAVENIE: bezpečnostné protipožiarne dvere, veľkoplošné hliníkové okná - s izolačným trojsklom, štrbinovým vetraním, plávajúca podlaha v izbe, keramická dlažba na chodbe, biele interiérové dvere s obložkovou zárubňou, v kúpeľni obklad, keramická dlažba a sanita – keramické umývadlo, plastová vaňa a WC – geberit, videovrátnik, lokálne vykurovanie s termostatom.


MESAČNÉ NÁKLADY: VEĽMI NÍZKE!!! (správa bytu 95 eur, správa pivnice 7,22 eur, elektrika 15 eur) spolu 117,22 eur/mes.


PARKOVANIE: možné pred domom, nie je tu regulovaná zóna.


BYTOVÝ DOM: Projekt CityPark Ružinov sa nachádza v momentálne najviac sa rozvíjajúcej a veľmi obľúbenej lokalite v Ružinove v blízkosti centra mesta. Pozostáva z troch veží. Komplex disponuje vlastnými oddychovými zónami, detským a petangovým ihriskom, výbehom pre domácich miláčikov, priestorom s fitness prvkami a lezeckou stenou. V bytovom dome sa nachádza spoločenská miestnosť vhodná na oslavy, posedenia, hranie pre deti, cvičenie. Na prízemí bytových domov sa nachádzajú obchodné priestory slúžiace ako potraviny, drogéria, kaviarne, reštaurácie, vzdušná akrobacia. 


LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti komplexu je kompletná občianska vybavenosť, parky, letné kúpalisko Delfín, zástavky MHD, autobusová stanica NIVY, trhovisko Miletičova, obchody (potraviny Terno, Tesco, Delia, Malina, reštaurácie, kaviarne, drogéria TETA, lekáreň Dr.MAX, rôzne služby), veľké nákupné centrá do 15 min pešo – Nivy, Centrál, Eurovea, rýchle napojenie na obchvat. Možnosti športového a rekreačného vyžitia - parky a detské ihriská, rýchle napojenie na cyklistický chodník, fitness centrá v pešej dostupnosti.


Byt je voľný od novembra 2024. Je bez tiarch.


VÝHODY: lukratívna lokalita blízko centra s plnou občianskou vybavenosťou, nízke mesačné náklady, byt je vhodný aj na investíciu (veľmi ľahko sa dá prenajať). 


KONEČNÁ CENA: 219.000,- eur (v cene je zahrnutý právny, katastrálny a hypotekárny servis)







Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Jana Antalová, RSc.
Telefón:0903921762
E-mail:jana.antalova-ZVNC-newhome.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2